Cred in mos Craciun

Am fost cu totii copii. Abia asteptam sa vina Craciunul, sa facem bradul si sa vina mos Craciun. Ne jucam pe strada cu zapada, ne trageam cu saniile si ne bateam cu bulgari de zapada. Faceam oameni de zapada, derdelus si baricade de zapada. Era alb, frig…Era frumos. Soarele lucea putin dintre nori si in zilele in care nu iesea nimeni pe strada de frig ce era stateam in casa si citeam. Aveam o carte cu povestea lui mos Niculae. Copilaria este un spatiu sacru in care copiii au dreptul si sunt incurajati sa viseze la maxim. Creativitatea si inteligenta se dezvolta prin visare. Dorintele lor se indeplineau de cele mai multe ori.

Sa ne intoarcem in caldura binefacatoare a copilariei nu mai putem. A trecut, am crescut, suntem oameni mari acum, dar odata cu venirea pe lume a unui copil incercam sa-i coloram copilaria cu tot felul de lucruri, basme, mituri si mos Craciun. Incercand sa il facem sa fie cuminte, dar si sa astepte venirea lui mos Craciun ca si cum ar veni special pentru el, ii promitem orice doar sa fie cuminte tot anul.

Cine este mos Craciun pana la urma?

Mos Craciun este un batranel simpatic cu barba lunga alba, imbracat in costum rosu care traieste la Polul Nord cu doamna Craciun si elfii harnici. In fiecare an face jucarii si dulciuri pentru copiii din intreaga lume si intr-o singura noapte: pe 24 decembrie pleaca in zbor cu sania sa trasa de reni pentru a aduce cadourile promise copiilor din intreaga lume.

De ce il iubesc copiii pe mos Craciun?

Copiii adora cadourile. Poate nu inteleg prea bine ce inseamna Craciunul, dar 24 decembrie este o data pe care o asteapta un an intreg datorita venirii lui mos Craciun. Cine nu iubeste un om pe care nu il cunosc personal, dar care ii iubeste destul de mult incat sa le aduca in fiecare an tot ce isi doresc fara sa ceara nimic in schimb? Inima unui copil este usor de cucerit cu cadouri, lucruri care ii plac sau ce isi doresc ei in materie de jucarii.

Mos Craciun si vremurile moderne?

Mos Craciun nu a disparut din vietile moderne duse de contemporani, ci mai degraba este mai iubit ca niciodata. Desi adultii stiu despre cine este vorba, fericirea copiilor este tot ce conteaza. In zilele noastre, pentru a face copiii cat mai fericiti in dimineata de 25 decembrie parintii angajeaza un mos Craciun care sa vina la ora stabilita, sa vorbeasca, cu copiii, sa le asculte poeziile si sa le lase cadourile. Totul este facut cu cel mai inalt profesionalism nelasand nicio umbra de indoiala asupra existentei lui mos Craciun, pana si barba lor este naturala.

De unde inchiriem un mos Craciun?

Locul de unde pot fi inchiriati mosi Craciuni este site-ul inchiriazamoscraciun.ro. Parintii pot alege intre 30 de mosi simpatici, toti cu barba naturala, care mai de care mai apropiat de copii si cu dragoste de meserie.

Inchiriazamoscraciun.ro nu este o afacere ci o poveste de succes garantata atat de experienta Mosului cat si a Echipei sale. Este un cumul de peste 10 ani de experienta, 30 de Mosi cu barba naturala (fiecare cu costumul croit pentru el de un designer si cu calendarul lui pe site) & aprox 30 de persoane, 30 de masini. Toate acestea fac posibil ca Mosul sa fie prezent de Sarbatori in casele tuturor, fix la momentul la care a fost cerut.

Fiecare copil va avea o experienta unica venita de la un mos Craciun care stie ce are de facut, stie cum sa impace cel mai mofturos copil si cum sa il faca sa il astepte cu drag si anul viitor. Parintii vor fi fericiti, copilul multumit cu cadoul primit si de venirea mosului mult-asteptat.

Venirea unui mos care stie cum sa se poarte cu un copil, cum sa ii vorbeasca si sa il atraga pentru a-i canta sau a-i spune o poezie este un lucru mare. Nu de multe ori un mos Craciun improvizat a facut copilul sa planga si sa tipe ca mosul sa plece. Nu oricine poate sa faca pe mos Craciun, de aceea este mai bine sa se apeleze la un mos Craciun de la inchiriazamoscraciun.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *