Without you – LDR

 

Este usor sa traiesti. Sa traiesti fara nicio dorinta, directie, iubire, pasiune, ce vrei tu. Este usor sa traiesti fara sa stii de ce mai respiri cand o faci.

Iubirea nu este totul. Nu, nu a fost niciodata! Este cel mai frumos, mai bun, mai placut lucru pe care il poti avea si fara ea viata traita e pur si simplu goala. Nu merita sa fie traita, e mecanica.

Am iubire, da, in sfarsit o am si e extraordinar. Il iubesc si il innebunesc in fiecare zi. Stie asta mai bine ca mine. In sfarsit ma cunoaste cineva. Cineva caruia ii pasa de mine si care ma protejeaza asa cum stie el mai bine.

 

Lumea acum o descopera pe Lana de parca ar canta de ieri. O ascultam in 2014 cand inima imi era franta. O ascult in 2018 cand cele mai mari vise mi se implinesc intr-un final. A fost greu, a fost deprimant, a fost ca dracu pe scurt si ma bucur ca perioada aia a trecut. Sper sa nu mai fie o alta perioada ca aia. De fapt nu mai are cum sa fie pentru ca nu mai sunt ce eram. Fara iubire o sa supravietuiesc, dar de ce as face-o? As putea avea mai multi bani, dar ce mai conteaza? Cand ai probleme pe care pare ca nu le mai poti rezolva, ce mai conteaza banii? Conteaza ca o sa ma relaxez si o sa fie ok totul.

Fata asta canta exceptional si melodiile ei sunt motive de meditatie: ce e viata? Ce conteaza cu adevarat? Ce poti face sa fii fericit cu tine si apoi cu altii? Am dat de niste oameni extraordinari si m-au ridicat atat de mult ca nu mai stiu ce sa fac next. Am aripi mari, mai mari decat as fi putut sa am vreodata. Imi trebuia timp sa ma reconsider decat sa ma desconsider, cum ajunsesem sa o fac. Exista oameni extraordinari, exista ingeri pe pamant si eu am mai mult de unul care ma iubeste.

E extraordinara femeie si abia acum o descopera lumea. Oamenii nu stiu sa aprecieze arta: frumoasa, pasionala, decadenta, dura, plangacioasa, trista, melodramatica, extraordinara asa cum e insasi femeia.

Traim intr-o societate defecta, stricata de tot care nu stie ce inseamna frumosul, iubirea, bunatatea, mila si arta are rolul de a emotiona, de a face oamenii mai buni, de a-i face sa-si reaminteasca despre ce e viata de fapt.

Nu am descoperit sensul vietii. Nu ma dau mai desteapta decat sunt. Am descoperit lucruri mici pe care le implementez zi de zi. Incerc sa devin un om mai bun in fiecare zi si in acelasi timp sa nu ma mai las calcata in picioare.