Campania naţională de susţinere a bloggerilor

Mi-am facut acest blog cu putin timp in urma.
Nu am mai scris de mult timp pentru ca m-am implicat in prea multe si am fost dezamagita de o postare pe care am facut-o pe primul blog pe wordpress. Se pare ca nu poti spune adevarul fara sa fii jignita pe fata. Online-ul nu este o lume prea blanda cu cei care indraznesc sa spuna adevarul.
Bloggingul este o veche pasiune si sper sa pot reveni la ea cat de curand.
Am descoperit Campania de sustinere a bloggerilor .

Exista oameni care vor sa ajute bloggerii, sa ii incurajeze sa continue. Despre bloggeri sau copywriteri am auzit candva ca ar fi considerati “piscotarii” lumii digitale. Adevarul este ca scrisul nu a fost si nu va fi niciodata usor. Exista o multime de impedimente pentru care un om nu poate scrie si astea vin de cele mai multe ori din interiorul lui. Exista blocaje destul de puternice incat sa nu poti da inapoi nimic din ceea ce auzi, inveti, citesti, dar si mai des exista persoane care te pot face sa nu mai scrii niciodata, sa te inchida pe vecie.

George Gociu este cel care a lucrat 2 ore la site-ul meu. Nu stiu programare, nu stiu design, stiu doar sa scriu. Asta e pasiunea si super puterea mea.

Multumesc lui George pentru comunicarea buna si pentru ca si-a luat din putinul timp liber pentru a ma ajuta. Este extraordinar ca el si echipa sa fac asta pentru bloggerii de rand, cei mici care abia acum invata sa mearga.

Multumesc, multumesc, multumesc!

M-am inscris acum mult timp si m-am si mirat cand m-au contactat. Nici nu stiam ce vreau, ce ar trebui sa fac, cert este ca blogul arata mult mai bine acum si George cu echipa sa din spatele THECON stiu ce fac si fac cu placere munca lor.

Au ajutat peste 200 bloggeri pana acum si voluntariatul asta nu se opreste aici. Sunt atatia oameni care au nevoie de indrumare, ajutor, un boost de motivare si curaj, deci munca lor nu se termina aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *