De ce ne atrage argintiul?

Nuanta argintie a devenit un must have atat in moda pentru femei cat si pentru barbati.

Fie ca este obiect vestimentar ,accesoriu sau incaltaminte in nuanta argintie, cu siguranta va atrage atentia asupra purtatorului.

La mare cautare este acum incaltamintea sport pentru femei si nu ar trebui sa lipseasca din pantofarul sau dressingul niciunei femei.

Trusardi Jeans vine cu o propunere in ceea ce priveste combinatia intre pantofii sport si nuanta argintie.Confortabili, practici si in tendinte, cu un design care fluctueaza intre stilul minimalist si cel excentric, acesti pantofi sunt recomandarea designerului pentru femeile moderne.

Realizati cu linii simple, cu aplicatii stilizate, pantofii sport argintii pot fi purtati chiar si la o tinuta casual la birou.Marile multinationale si-au dat acceptul angajatilor de a purta la locul d emunca tinute casual formate din pantaloni office si pantofi sport.In acest nou context putem asorta pantofii argintii cu una din culorile: alb, rosu,violet, indigo si nuante neutre.De evitat tinutele cu imprimeuri in culori indraznete sau printuri.Potriveste-ti geanta cu tinuta si evit sa porti o poseta argintie la pantofi argintii.

Trussardi este un brand italian, o casa de moda din Italia, infiintata in anul 1911.A inceput in prima faza sa produca manusi din piele, urmand ca pana in anul 1980 sa produca  imbracaminte si incaltamint pe lange produsele pe care deja le lansase pe piata, si anume, parfumuri si jeansi.In anii 1990 casa Trussardi ajunsese deja pe piata din Italia si Japonia unde era foarte apreciata.

Colectiile cunoscute ale casei Trussardi sunt  Trussardi, Tru Trussardi si Trussardi Jeans.Fiecare dintre aceste linii le gasim in magazine individuale de brand, niciodata amestecate .Stilurile adoptate sunt stilul clasic sautraditional, stilul adolescentin si stilul casual.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *