Primavara Blogawards a inceput

A venit primavara in tara. In curti miroase a flori, in case e parfum de primavara, in blogosfera a inceput Primavara Blogawards 2017.

Primavara BlogAwards

Nebunia se intampla pe Blogawards.ro. Blogatu implineste 10 ani de cand desfasoara campanii pentru bloggeri in parteneriat cu diferite companii. Ca in fiecare an Primavara Blogawards este o campanie pentru bloggeri care contine 10 campanii de la diferite firme.

In aceasta primavara bloggerii isi pun la concurs maiestria in redactarea articolelor pentru premii din cele mai variate: vouchere Emag, produse electronice, ustensile utile in bucatarie, etc. Fiecare campanie are premiile sale, dar primii bloggeri in functie de numarul de puncte acumulat in cadrul Primaverii vor primi premii speciale cum ar fi: smartphone, tableta, ochelari VR. Bloggerii nu sunt obligati sa participe la toate concursurile pentru a se califica la premii. Un blogger poate participa la o singura campanie din cele 10.

Principiul campaniilor este urmatorul:

  • Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si premii garantate bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului campaniei Primavara BlogAwards 2017.
    Fiecare finalist (care va participa la minim 75% din campaniile Primavara BlogAwards 2017) are sanse de a primi cate un premiu garantat (premiile vor fi anuntate in curand).
  • Premiile vor fi acordate in urmatorul mod:
  • Se va realiza o medie a notelor fiecarui blogger participant la minim 75% din campaniile Primavara BlogAwards 2017 in parte. Mai intai vor fi luate in considerare notele bloggerilor care participa la cele mai multe campanii din Primavara BlogAwards 2017 (in total vor fi organizate cel mult 10 campanii in cadrul Primavara BlogAwards 2017).
  • Premiile suplimentare vor fi acordate in urmatorul mod: ocupantul locului 1 isi va alege oricare dintre premii, ocupantul locului 2 isi va alege oricare dintre gadget-urile ramase in joc dupa alegerea ocupantului primei pozitii, ocupantul locului 3 isi va alege oricare dintre cele gadget-urile ramase disponibile dupa alegerile ocupantilor primelor doua locuri si tot asa, pana la ocupantul locului 10.

Regulament:

a. In perioada 23 Martie – 1 Mai vor fi publicate pe BlogAwards campanii in dreptul carora va aparea mentiunea “Primavara BlogAwards 2017″.
b. La aceste campanii va putea participa orice blogger care respecta cerintele fiecarei campanii in parte.
c. Un blogger poate castiga orice premiu aferent oricarei campanii, indiferent daca participa sau nu la celelalte campanii din cadrul campaniei Primavara BlogAwards 2017
d. Fiecare dintre bloggeri finalisti isi poate alege numarul de campanii la care participa. Cu cat participa la mai multe campanii, cu atat mai multe sanse are sa castige premiile corespunzatoare fiecarei campanii, precum si premiile suplimentare oferite de sponsori.
e. Pe langa premiile corespunzatoare fiecarei campanii in parte, bloggerilor care vor aduna cel mai mare numar de puncte si astfel se vor clasa pe primele 10 pozitii ale clasamentului campaniei Primavara BlogAwards 2017 le vor fi oferite premii suplimentare, acordate de sponsori. Aceste premii constau in gadget-uri sau accesorii utile oricarui blogger (smartphone, tableta, ochelari VR si multe alte produse). Bloggerul clasat pe prima pozitie va putea alege oricare dintre aceste premii, bloggerul clasat pe locul 2 va putea alege oricare dintre premiile ramase iar bloggerii clasati pe pozitiile urmatoare vor avea de ales dintre premiile ramase dupa ce fiecare blogger clasat mai sus va alege premiul dorit. Premiile suplimentare vor fi anuntate in curand.
f. Premiile suplimentare vor fi acordate in functie de punctajul acumulat de bloggeri, in urmatorul mod: fiecarui articol scris de catre cei 20 de bloggeri finalisti ii va fi acordata cate o nota de la 1 la 10 (cu doua zecimale) de catre reprezentantii Blogatu.ro, dupa anuntarea castigatorilor fiecarei campanii individuale.

 

Inspiratie si spor la scris tuturor bloggerilor!

3 thoughts on “Primavara Blogawards a inceput”

  1. Îmi place foarte mult articolul . Scrii foarte frumos și chiar ai talent. Și eu m-am gândit sa mă apuc de blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *