Jobul dulce mult aduce

18 ani. Varsta la care iti faci majoratul si te simti cel mai fericit, cel mai tanar, cel mai privilegiat din familie, dar si varsta la care teoretic ar trebui sa iti iei viata in propriile maini. Zic teoretic pentru ca nu te da nimeni afara din casa pentru a te invata o lectie si a-ti castiga existenta, dar pentru orgoliul personal ar trebui sa faci macar un mic efort pentru a fi independent financiar. La 18 ani inca esti la liceu. Statul nu iti mai ofera manuale gratuite, alocatie nu mai ai, nevoile tale se diversifica si ai nevoie de bani. Desi tarziu si lent, Romania s-a dezvoltat dupa modelul american si tinerii din ziua de azi se implica in tot felul de activitati pentru a face un ban de buzunar. Parintii nu mai sunt asa refractari la ideea ca odorul lor sa munceasca pentru cativa banuti. Elevul invata la scoala notiuni teoretice. Totul i se pare indepartat si rece. Inca nu stie ce inseamna probleme, ce poate suporta, cate poate duce, ce stie si ce nu stie sa faca. Este nevoie de timp si eforturi sustinute pentru a descoperi cine este cu adevarat, de ce este capabil, ce vrea si mai important, ce NU vrea de la viata.

 

Educatia este importanta, dar ceea ce nu te invata scoala trebuie sa inveti singur. La scoala nu inveti nimic despre bani, despre valoarea lor, despre cum sa ii faci si cum sa ii folosesti eficient, despre ce sa faci si ce sa nu faci pentru bani, cat de usor poti sa ii pierzi si cat de greu este sa castigi increderea cuiva pentru a obtine primii banuti. Nimeni nu iti spune cat de greu va fi la primul job, cat de rai sunt sefii sau colegii, cata invidie, cata aroganta, cata mancatorie exista la fiecare loc de munca. Cu cat e colectivul mai mare cu atat e mai rau. Daca ai ghinionul sa lucrezi intr-o echipa de oameni cu aceeasi functie, deci aceleasi indatoriri, o sa vezi pe pielea ta cat de greu este sa ti pasul cu ei. Tu, novice, boboc de floare venit de pe bancile scolii unde ti-ai tocit un pic coatele si ti-ai rupt pantalonii de cateva ori exact unde nu ai vrea, habar nu ai cat de greu este sa te integrezi si sa inveti cat mai multe in timp foarte scurt. Trainingul e mai mult o minciuna. Nu esti acolo sa inveti, sa observi, nu te plateste nimeni sa stai degeaba asa cum credeai; nu mai esti la scoala, facultate, etc, ci ai semnat un contract si pentru banii aia o sa muncesti din greu orice post ai vrea. Esti acolo sa ti se arate un lucru si apoi esti lasat singur sa te descurci.

Desi fiecare job are avantajele si dezavantajele sale, daca ai talent si persuasiune in vene, veleitati de orator si vanzator, am o veste buna pentru tine. Joburile la birou nu sunt doar pentru cei care au o experienta de x ani in spate. Chiar si tu poti sa visezi si sa accezi la un astfel de post. Daca esti hotarat, ambitios, curajos si vorbaret, cei de la AVBS au o oportunitate pentru tine. Uite mai jos ce spun ei despre postul oferit!

avbs-credit

 

logo-av-broker-solutions

Visează… obține cu AVBS un Smart Job!

iValori: integritate, seriozitate, profesionalism?

iExperiență în domeniul financiar?

iȘansa să te dezvolți acum cu AVBS și astfel să-ți personalizezi propriul venit.

Primul venit, primul servit, iar la AVBS portofelul ți-e împlinit!

Mai multe detalii despre AVBS Credit găsești pe www.avbs.ro.

CV-urile se pot trimite la contact@avbs.ro.

Daca ai cunostinte financiar-contabile sau te atrage domeniul, aplica si ia-ti destinul, pardon, jobul in propriile maini. Cel mai bun lucru la acest job este ca nu ai un salariu fix. Nu iti spune nimeni cat vei castiga. TU esti cel care decide cat vei castiga luna asta. Am auzit ca poti ajunge pana la 1500 EURO. Stii vorba aia:

Work hard, play hard? Be smart, have a smart job!

Dupa o luna de eforturi sustinute, roadele muncii chiar se vor vedea. Ia gandeste-te, ce ai face cu un salariu in euro?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *