Musafiri nedoriti

Parul este considerat cea mai frumoasa podoaba a unui om. Femeile stiu mult mai bine despre ce e vorba, dar si copiii se mandresc cu parul lor. Poate nu constientizeaza ei la 3-4-10 ani cat de important este parul sau poate chiar se feresc de baie, dar parintii stiu cat de important este ca odrasla sa fie curata si cu un par sanatos. De multe ori, de la unul, de la altul, de la nu-se-stie-care copil din gradinita apare invazia de paduchi. Este o catastrofa! Parintii nu mai stiu ce sa faca. Stiu ca si cand eram eu mica s-a intamplat o faza de genul si ma cauta mami in cap la soare, ma dadea si cu ulei. Bine ca am scapat si am un par lung si frumos.

Intrebarea este cum sa scapam de paduchi in zilele noastre?  Am trecut de vremurile cand parintii cautau copilul de paduchi tragandu-l de par de cele mai multe ori si se lasa cu urlete si zbierete, ba mai si fugea cochilul cand vedea mama venind spre el cu prosopul pe care il si pieptana sa vada daca pica vreunul. Uleiul facea parul sa se naclaiasca, sa devina inchis la culoare, urat intr-un cuvant. Cred ca se folosea si gaz de lampa la un moment dat. Oamenii nu mai stiau ce sa foloseasca sa scape de musafirii nedoriti.

Un tratament de paduchi foarte eficient si simplu de folosit este Nitolic.

 

Nitolic face parte din gama Pipi care are o vechime pe piata de 20 ani. Care este cheia succesului acestui tratament? Eficienta se datoreaza faptului ca Nitolic previne reinfestarea prin distrugerea oualelor de paduchi numite in popor si lindini. Se ucide raul din radacina, fasa, etc. Eficienta tratamentului cu Nitolic a fost dovedita clinic atat prin studii efectuate pe paduchi adulti, cat si pe ouale acestora. Nitolic te scape de paduchi adulti in doar 30 minute si de ouale acestora intr-o ora.

O-effect® este o tehnologie brevetată de ICB Pharma care asigură 100% eficacitate în rezultatul unui tratament rapid al infestării după doar o singură aplicare.

Eficacitatea înaltă, înregistrată prin testul de eficiență, a dovedit că “O-effect®” este elementul cheie care asigură eficacitatea preparatelor care nu conțin substanțe neurotoxice (de exemplu, insecticide).

Testul de eficiență a formulei NITOLIC® în raport cu alte produse de frunte de pe piața UE. Testul de dispersare a unei picături de 5 ml, după 30 minute.

 

eficienta

Daca ai astfel de probleme, foloseste cu incredere Nitolic!

 

0 thoughts on “Musafiri nedoriti”

  1. Thank you for another magnificent article. Where else may just anybody get that kind of info in such a
    perfect method of writing? I’ve a presentation next week, and I’m
    at the look for such information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *