Mix-ul de culori, noul trend in materie de bijuterii pentru nunta

Pentru ca suntem in plina vara, numarul cuplurilor care se casatoresc este din ce in ce mai mare. Acestea avand in vedere ca urmeaza sa traiasa una din cele mai frumoase experiente din viata lor, vor face tot posibilul ca acest eveniment sa fie de neuitat. Pe langa modul in care va arata sala sau momentele artistice care vor da o nota de originalitate evenimentului, tinuta vestimentara reprezinta un alt criteriu foarte important de care cei doi miri trebuie sa tina cont. Chiar daca la prima vedere, acest criteriu nu pare sa dea prea multe batai de cap pentru ca tinuta de nunta este clasica (rochie de mireasa pentru ea si costum pentru el), acest lucru nu este atat de simplu pe cat pare. De ce? Pentru ca pe langa vestimentatia pe care o vor purta, cei doi miri trebuie sa fie atenti si la accesoriilor pe care le vor utiliza, pentru ca nu-i asa, in momentul de fata accesoriile reprezinta un lucru indispensabil indiferent de situatia sau evenimentul la care ne aflam. Si pentru ca bijuteriile reprezinta cel mai purtat accesoriu, haideti sa vorbim un pic despre acestea si despre cum trebuie purtate la nunta, mai ales in cazul in care voi sunteti actorii principali. Dupa cum probabil deja stii, bijuteriile se imparte pe mai multe categorii, bijuteriile pentru nunta fiind una din aceste categorii. In acest sens, bijuteriile cu diamant sunt cele mai recomandate bijuterii pentru a fi purtate la un asemenea eveniment. Daca bugetul iti permite achizitionarea unei bijuterii cu diamante ar trebui sa afli de aici cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii despre aceasta piatra pretioasa.

In cazul in care bugetul nu iti permite achizitionarea unei astfel de bijuterii nu este cazul sa intri in panica chiar daca multi spun ca acestea sunt cele mai recomandate pentru un eveniment atat de special. De ce zic acest lucru? Pentru ca nu doar tipul de bijuterie pe care il porti conteaza ci si modul in care alegi sa il porti. Astfel, in acest an accentul nu se pune pe o anumita bijuterie ci pe mix-ul de culori realizat prin purtarea mai multor bijuterii, indiferent de materialul din care acestea sunt confectionate. Albastrul si albul reprezinta una din cele mai interesante combinatii de culori pe care specialistii din domeniul bijuteriilor o propun pentru a fi purtata la nunta. Galbenul, rosul si albul reprezinta de asemenea o alta combinatie de culori care emana multa pasiune, incredere in sine si puritate. Nu in ultimul rand, verdele si albul reprezinta combinatia perfecta pentru perosnale care doresc sa transmita celor din jur faptul ca sunt impacati cu deciziile pe care acestia au fost nevoiti sa le ia pana in momentul de fata.

In concluzie, daca doresti sa impresionezi nu te axa doar pe lucrurile cele mai importante ci fii atent si la detalii pentru ca de multe ori acestea fac diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *