Sa-mi schimb sau nu numele dupa casatorie

Inainte de ziua nuntii, mirii nu au doar grija faptului ca trebuie sa aleaga cea mai buna formatie nunta Bucuresti sau ca trebuie sa aiba meniuri delicioase, ci trebuie sa se gandeasca si la numele de dupa casatorie. In ziua nuntii, te vei distra pe muzica interpretata de Formatia Bucuresti sau pe muzica altei formatii nunta aleasa de voi si te vei numi – sau nu, altfel. Aceasta este o problema pe care trebuie sa o rezolvati voi, ca viitori soti si sotie. Invitatilor nu le pasa daca pe tine te cheama tot Popescu sau mai nou –  Marinescu, ci ei vor sa se disteze si sa se bucure de muzica interpretata de una dintre cele mai bune formatii nunta Bucuresti. In rest, nu-i intereseaza prea multe. Asadar, pentru ei trebuie sa alegi formatii nunta de calitate si treburile vor sta cum nu se poate mai bine. Daca e distractie si voie buna, toata lumea va fi multumita.

Multumiti veti fi si voi, deoarece pana in ziua nuntii trebuie sa stiti in mod clar ce nume veti purta. Problema cu schimbarea numelui apare mai ales la femei. Ele sunt cele care trebuie sa stie daca isi pastreaza vechiul nume sau daca vor numele sotului. Mai exista o varianta si anume aceea ca partenerii sa isi reuneasca numele.

Sunt situatii in care femeile nu vor sa isi schimbe numele, deoarece nu au timp de pierdut cu actele, nu le place numele sotului sau si-au construit o anumita cariera cu un anumit nume. Astfel de situatii sunt oarecum de inteles, insa ca femei gandeste-te la faptul ca faci acum parte dintr-o familie noua, familia voastra. De asemenea, ia in calcul si faptul ca la un moment dat vor veni si copiii. Ei ce nume vor purta?

Aceasta decizie trebuie gandita bine si cantarita astfel incat ambii soti sa fie de acord cu alegerea finala si sa nu existe mai apoi discutii pe aceasta tema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *