Lume, lume, a inceput Blogathon-ul

Uite ca blogosfera vuieste de campanii pentru bloggeri si articole aferente.

blogawards-slider-logo

1 martie a adus primvara, martisoare, dar si concursuri pentru bloggeri.

Participa la cat mai multe campanii BlogAwards in perioada 01 Martie – 01 Noiembrie 2016 si poti fi chiar tu unul din cei 20 de blogathonisti ce se califica in Play-Off unde vor fi acordate premii garantate in valoare totala de 5000 lei.

Eu am blogul aceasta din 2013, dar l-am tinut cam hidden de ochii curiosilor si accesibil doar abonatilor prin email. Mi-am zis ca e timpul sa ma dezvolt si sa particip la concursuri pentru bloggeri. De ce?

Pentru ca e FUN, e interesant, challenging, util, ma ajuta sa ma dezvolt si sa devin cunoscuta. Sponsorii castiga publicitate, iar eu castig experienta in blogging si expunere. E profitabil pentru ambele tabere.

Regulile sunt simple:

1. Bloggerii inscrisi in Campania Blogathon 2016 pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile).
2. Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
3. Clasamentul concursului Blogathon 2016 se realizeaza in functie de punctajul obtinut de fiecare participant pana pe 30 Octombrie 2016.
4. Punctele se aloca astfel:

  • 1 punct pentru un articol inscris si conform cu cerintele sponsorului la o campanie individuala
  • 10 puncte pentru articolul de promovare al concursului

5. Clasamentul se actualizeaza lunar si se va publica in aceasta pagina. In caz de egalitate departajearea se va face de catre BlogAwards in functie de jurizarea articolului de promovare.
6. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
7. La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala BlogAwards. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
8. Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole la fiecare campanie.
9. Un blogger se poate califica in Play-Off cu cel mult un blog, in cazul in care aduna puncte sufuiciente pentru a se califica in si cu alt blog va primi un premiu din partea BlogAwards.
10. Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.
11. Play-off-ul Blogathonului se va desfasura in perioada 1 Noiembrie – 20 Noiembrie 2016. Primii 20 de bloggeri vor participa la 10 probe care vor decide castigatorul Campaniei Blogathon 2016.
12. Foarte important: o persoana poate participa cu un singur blog in Play-off. Daca un participant detine mai multe bloguri poate acumula puncte pentru fiecare, insa se poate califica doar cu unul (cel mai bine clasat) in Play-off. 13. Participantii care detin mai multe bloguri si aduna punctaj suficient pentru calificarea in Play-off pentru doua sau mai multe bloggeri vor primi premii pentru fiecare blog care a adunat respectivul punctaj, cu exceptia blogului calificat in Play-off. Mai precis, daca un participant se claseaza intre primele 20 de pozitii cu trei bloguri, poate participa in Play-off cu unul singur dintre acestea si va primi doua premii din partea BlogAwards pentru celelalte doua bloguri care au adunat punctajul respectiv.
14. Un numar de 10 probe vor fi organizate in Play-off. Fiecare blogger calificat in Play-off poate scrie cel putin unul si cel mult trei articole participante la fiecare campanie din Play-off.
15. Pentru fiecare proba vor fi acordate note de la 1 la 10 de catre fiecare sponsor in parte, pentru fiecare articol. Premiile se vor acorda in functie de suma notelor acordate in cele 10 probe. De exemplu, un blogger care primeste nota 10 la fiecare dintre cele 10 probe va acumula 100 de puncte iar un blogger care va primi nota 9,5 la fiecare din cele 10 probe va acumula 95 de puncte.
16. Bloggerul care va aduna cel mai mare punctaj va castiga marele premiu, in valoare de 2000 lei.
17. Bloggerul clasat pe locul doi va castiga un premiu in valoare de 1000 lei
18. Bloggerul clasat pe locul 3 va primi un premiu un valoare de 500 lei
19. Bloggerii clasati pe pozitiile 4-20 vor primi cate un premiu in valoare de 150 lei
20. Vor fi acordate si premii suplimentare, in cadrul fiecarei probe in parte.

Bafta tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *