Ia-ma acasa!

Cred ca te-ai gandit de multe ori sau ai si strigat in interiorul tau de ce Romanica nu e America? De ce nu se schimba nimic? Aceleasi locuri de munca proaste, aceiasi oameni rai, invidiosi, lenesi si indiferenti. Aceleasi zile gri si plouate. Lucrurile se schimba incet-incet.

Informatica avanseaza si suntem mai conectati intre noi decat credeam ca vom fi vreodata. Ne dam like si de pe WC. Instagram-ul e plin cu pozele de aseara si mancarea de azi. Twitter-ul spune tuturor unde suntem si ce simtim. Pe Tumblr vede toata lumea ce purtam si ce ne-am mai cumparat.

Telefoanele ne insotesc in orice moment al zilei si aplicatiile ne imbunatatesc sau usureaza viata. Zilnic se creeaza tot felul de site-uri, bloguri, platforme care ofera informatii si diverse servicii. Interesant ca totul e gratis. Nu stiu ce le iese creatorilor de astfel de mici lumi, dar sunt bucuroasa ca exista si tot apar. Un exemplu foarte util in reprezinta carefamily.ro. Am intrat pe site si imi place ideea de a-ti cunoaste oamenii cu care vrei sa colaborezi. E ca si cum ti-ai angaja propriul freelancer. E ok sa ii vezi profilul, sa afli detalii despre el cum ar fi serviciile pe care le ofera, orasul in care poate presta, experienta, disponibilitate, tarif orar.

De ce sa pierzi timpul sa dai telefoane sa faci rost de numere ale unor oameni pe care sa-i chemi la interviu, sa ceri recomandari disperat tuturor prietenilor si rudelor cand se stie faptul ca perfectiunea in viziunea unei persoane poate fi cel mai prost lucru facut in ochii unei alte persoane. De ce sa te bazezi pe pareri ale unor oameni care nu sunt 100% in acord, in sens cu tine, cand poti sa stai in fata unui laptop sau chiar pe telefonul tau, sa cauti omul pe care il vrei sa lucreze in casa ta? E simplu. Site-ul are o interfata prietenoasa, este usor de folosit, iti faci cont in 3 secunde si apoi incepi pescuitul virtual.

pro.png

Este de inteles sa ai dubii inainte sa bagi pe cineva in viata ta. Decat sa iei totul pe blind, mai bine cercetezi un profil, ceri detalii, stabilesti detalii si intri in legatura directa cu omul potential angajat. pro

pro

Am vazut cateva anunturi aici si daca as avea nevoie de cineva acum stiu unde sa caut prima data si ultima. Cred ca as gasi aici tot ce as cauta.

pro

Nu cred ca mai are rost sa bombani eu aici despre cate beneficii are, de ce, cum si cand. Cel mai bine e ca oamenii interesati sa-si faca o parere proprie si personala despre serviciile oferite aici si despre site in general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *