10 martie la Secom Ploiesti

Era 10 martie. Era un vant de nu te lasa sa inaintezi. Am gasit magazinul Secom dupa 30 min de mers pe jos. Am intrat tematoare. La acel pupitru nu statea nimeni. Cum am intrat a aparut din spate o tipa blonda foarte draguta care parca stia de ce am venit. I-am zis totusi. I-am dat buletinul si am mers la raftul de dermato-cosmetice. Ma asteptam la un magazin obisnuit. De fapt era o combinatie de magazin de naturiste cu magazin de cosmetice.

Persoana de acolo a fost foarte draguta explicandu-mi ce are pe fiecare raft, ascultandu-mi problemele pe care vreau sa le tratez si incercand sa-mi ofere cele mai bune/potrivite produse. Am testat un ulei si m-am decis asupra cremei cu vitamina E, sprayului cu acid salicilic si uleiului din sambure de struguri.

WP_20160310_12_09_12_Pro

Mi s-a spus sa ma demachiez cu uleiul de struguri, sa ma dau cu spray pentru a-mi usca acneea si dimineata sa ma dau cu crema pentru a-mi proteja tenul de radicalii liberi. Sincer nu credeam ca o sa ma ajute prea mult. Eu am probleme cu acneea de aproape un an. E o problema declansata pe fond de stres. Nici in adolescenta nu am avut asemenea probleme. Am incercat diverse creme pentru acnee care isi faceau efectul pe moment si a doua zi eram la fel.

Am plecat de la Secom cu speranta ca voi schimba ceva in aspectul meu. Am ramas cu o parere si o impresie foarte buna despre acest magazin pentru ca persoana care m-a indrumat a avut rabdare, a discutat cu mine ca o prietena, mi-a dat cele mai complete/detaliate explicatii, mi-a tratat problema ca si cum ar fi fost a ei si a incercat cat a putut de bine sa imi ofere produse care sa se incadreze in valoarea voucherului.

De obicei vanzatorii iti baga pe gat orice, de orice pret, pentru orice afectiune, fara sa tina cont de nevoile si dorintele tale. O sa revin cat de curand in magazinul Secom din Ploiesti de pe strada Republicii numarul 181.

WP_20160310_12_09_25_Pro

WP_20160310_13_41_21_Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *